Me Shume

Per me shume, kliko ketu

Ne dispozicion vetem ne gjuhen Kroate. Cmimet jane afersisth ato qe jane ne katalog, por munde te devijojne me larte apo me poshte se ato cmime ne varesi te dallimeve fiskale qe egzistojne ne mes Kosoves dhe Kroacis. Produktet ne kete katalog afersisht arrine ne Kosove brenda 3 javesh” kliko ketu per te pare katalogun e plote