Smart Medicine eshte nje veprimtari e re biznisore ne kuader te kompanis JENOMA, e cila u themelua ne vitin 2006 ne Kosove.

Smart Medicine, ka sjell ne tregun e Kosoves paisje medicinale inovative dhe nga teknologjite e fundit te brendeve te njohura boterore. Ne jemi te dedikuar qe te ofrojme paisjet medicinale te kualitetit me te larte si per familjet dhe per profesionistet.

Qellimi kompanis smart medicine eshte qe permes paisjeve inovative medicinale aktive ne fushat e Preventives, Monitorimit dhe te Terapis te:

  • shtoj saktesine e matjeve te ndryshme mjeksore
  • te shtoj indentifikimin ne kohe sa me te hershme te problemeve te ndryshme
  • te lehtesoj perdorimin e paisjeve medicinale si nga familjaret dhe nga profesionistet
  • Te ofroj produkte te cilat ndihmojne shendetin e Familjeve tuaja pa perdorimin e ilaqnave,per aq sa eshte e mundur.
  • Ti mundesoj kujdo qasje te lehte dhe ekonomike ne paisje dhe aksesore qe e ndihmojne shendetin e familjeve

Produktet dhe sherbimet tona kompletojne kutine tuaj mjeksore per permiresimin dhe mirembajtjen e pergjithshme te shendetit tuaj dhe te familjes suaj ne nje varg fushash:

Hipertensionin, temperatura, inhalimi, diagnostifikimi, gjumi i shendetshem, udhetimi i shendetshem, Shtatzani e pa mundimshme, ndihma e pare ne Shtepi, produkte ortopedike, korrektim automatik i shputes se kembes,  anti-celulit, masaxhera, lekure te shendetshme, dhemb te shendetshem, kozmetike e avancuar, mbikqyrje audio-vizive e femive, mbrojtje nga insektet, uji i shendetshem dhe i paster, peshore, Shiqim i paster dhe i shendetshem, floke i paster nga mikrobet dhe i shendetshem, dhe produkte te tjera qe ne teresi jane me shume se 2000 artikuj te ndryshem qe na bejne neve partnerin kryesor te shendetit tuaj dhe familjes suaj.

Neve na karakterizon nje sherbim i avancuar, nje gamen e gjere e produkteve, servisim i paisjeve, garancion disa vjeqar ne pjesen dermuse te paisjeve, mundesia e porosis elektronike dhe ne kanale te tjera ne 24/7 dhe nje levrim qe munde te behet brenda dites permes sherbimeve te kontraktuara te postes se shpjete.

Ne poshtu do ju ofrojm ne vazhdimesi informacionet me te reja per shendetin, per invovacionet ne fushen e Preventives, Diagnostifikimit, terapis dhe ne pergjithesi te nje shendeti me te mire per ju dhe me te dashurit tuaj, permes fletushkes sone te rregullt.
Ne jo vetem qe do jemi partneri me i besushem i shendetit tuaj, por jemi dhe do mbetemi lojtari kryesor ne mesin te gjithe lojtarve tjere ne fushen e medicines