Smart medicine permes bashkepunimit me kompanin partnere Kroate, ka siguruar bashkepunimin dhe perfaqesimin e nje varge brendeve te njohura boterore nga vendet e ndryshme si Amerika, Gjermaina, Italia, Zvicerra, Japonia, Korea Jugore, dhe te tjera. Si rezultat i kesaj ne sjellim ne treg vetem produkte qe jane te perdorshme dhe te tregtueshme ne tregun Europina. Pra produktet tona jane produkte te testuara dhe te paisura me te gjitha qertifikatat e nevojshme te siguris dhe standardeve nderkombetare.
Brendet kryesore me te cilat ne punojme jane: Littmann, Laica, Rossmax, Soehnle, Takagi, tens care, Seca, reverberi, Welch Allyn, medel, mindray North America, Primedic, Gima, Durasol, rudolf, Mir, Riester, Contec, Kawe Germany, Jawon Medical, HubDIC, Heine, HS Clement Clark, Cardioline, BTL, Heine, Prestige, MicroVision Optical, Vogue, REY, mebby dhe brende te tjera boterore qe analizohen me kujdes nga bashkepuntoret tone per para se te lancohen ne treg.
.


Pse Smart Medicine