Paisje SMART ne sherbim te shendetit te familjeve tuaja

Humidifier- Lageshtues ultrasonik nga brendi i njohur Italian LAICA

€69.95

Humidifier- Lageshtues ultrasonik nga brendi i njohur Italian LAICA

Ky produkt nga LAICA eshte teknikisht si dhe nga aspekti mjekesore i aprovuar i prodhuar ne nje kontroll strikte si nga aspekti i cilesise dhe aspekti i siguris.

I perdorshem dhe shume i dobishem per femi dhe per te rritur.

Me mundesi edhe te vendosjes se pikave per arome ne uje.

 

Per me shume produkte te cilat nuk jane ne magazine por qe mund te porositen, kliko ketu
Kategoria:

Humidifier- Lageshtues ultrasonik nga brendi i njohur Italian LAICA

Ky produkt nga LAICA eshte teknikisht si dhe nga aspekti mjekesore i aprovuar i prodhuar ne nje kontroll strikte si nga aspekti i cilesise dhe aspekti i siguris.

I perdorshem dhe shume i dobishem per femi dhe per te rritur.

Shqyrtime


Nuk ka akoma shqyrtime per kete produkt

Ji i pari per ta shqyrtuar “Humidifier- Lageshtues ultrasonik nga brendi i njohur Italian LAICA”