Paisje SMART ne sherbim te shendetit te familjeve tuaja

Tensiometer automatik I dores

€44.95

Tensiometer automatik i dores.

Dy fushat e kujtesës/ memories për dy persona: secili nga 60 vende të kujtesës/memories.

Gati për kalibrimin dhe të gatshëm të lidheni me një kompjuter. I thjesht për perdorim duke shtypur  vetëm një button.

Të shënuar datën dhe kohën, Presioni Klasifikimi dhe tregues aritmie!

Ekran ekstra-të mëdha me një numër të madh si tregues kryesor.

Aftësia për të matur Mode “Vizitor”.

KALIBRIMIT FALAS

 • Me tknologji të avancuar
 • Detektor i hipertensionit dhe shenjes së rrezikut
 • Detektor rrahje zemre të parregullt (IHB)
 • kujtesë për dy përdorues nga 60 vlera për secilin, me datën dhe kohën e matjes
 • Madhësia e ekranit LCD “XL”
 • Vetëm një klik është e nevojshme për matjen
 • Mesatare tre matjeve të fundit
 • Qantë për bartje dhe ruajtjen
 • Klinikisht i sakte
 • 5 vite garanci
 • Model i ri
Per me shume produkte te cilat nuk jane ne magazine por qe mund te porositen, kliko ketu

Shqyrtime


Nuk ka akoma shqyrtime per kete produkt

Ji i pari per ta shqyrtuar “Tensiometer automatik I dores”