Paisje SMART ne sherbim te shendetit te familjeve tuaja

Ibrik(Bokall) uji LAICA me ngjyrë të Verdhë për filtrim Uji me matës elektronik. Produkt Italian

€29.95

4.50 nga 5

Ibrik(Bokall) uji LAICA për filtrim Uji me matës elektronik që tregon nivelin e shpenzimit të filterit.

Projektuar, dizajnuar dhe prodhuar në Itali .

Dizajn i ngushtë që përshtaten në derë të frigoriferit nëse doni ta vendosni në Frigorifer

Ky model mundëson mbushje të shpejtë dhe të lehtë të ujit pa stërpikje.

Matës  elektronike që tregon kur është koha për të zëvendësuar filtër.

Shumë i lehtë për tu mirëmbajtur, dazajno shumë elegant, i lehtë për tu përdorur dhe shumë ekonomik.

Oferta përfshinë edhe filterin e teknologjis më të lartë Bi-flux

Per me shume produkte te cilat nuk jane ne magazine por qe mund te porositen, kliko ketu
SKU: 0021 Kategoria:

2 shqyrtime per Ibrik(Bokall) uji LAICA me ngjyrë të Verdhë për filtrim Uji me matës elektronik. Produkt Italian


 1. Mifail Bytyqi
  4 nga 5

  :

  Produkti pshtë i nevojshëm për të mos thënë i domosdoshëm për çdo familje.
  Le ta provojmë dhe më oas do të kemi edhe argumen të fuqishëm për të dhënë një mendim më të drejtë.

 2. Burim
  5 nga 5

  :

  Perfekt perfekt…

Shto nje shqyrtim