Paisje SMART ne sherbim te shendetit te familjeve tuaja

Fllaster kunder akneve dhe herpesit

€2.40

Fllastera te pa dukshem/ transparent kunder akneve dhe herpesit

 • Te pa dukshem dhe ultra te holle
 • Pershpejton procesin e sherimit
 • Fleksibil dhe shume te rehatshem
 • Mbrojtje nga bakteriet dhe ndotja
 • lehtesim i menjehershem nga dhimbja
 • Paketim cilesor dhe lehte per tu perdorur
Per me shume produkte te cilat nuk jane ne magazine por qe mund te porositen, kliko ketu
Kategoria:

Fllastera te pa dukshem/ transparent kunder akneve dhe herpesit

 • Te pa dukshem dhe ultra te holle
 • Pershpejton procesin e sherimit
 • Fleksibil dhe shume te rehatshem
 • Mbrojtje nga bakteriet dhe ndotja
 • lehtesim i menjehershem nga dhimbja
 • Paketim cilesor dhe lehte per tu perdorur

Shqyrtime


Nuk ka akoma shqyrtime per kete produkt

Ji i pari per ta shqyrtuar “Fllaster kunder akneve dhe herpesit”