Paisje SMART ne sherbim te shendetit te familjeve tuaja

Peshore digjitale e Fëmijëve

€56.95

Peshore digjitale e Fëmijëve me dizajno të shkelqyer dhe shumë e

Ndiqni rritjen e fëmijëve tuaj me ndihmën e peshores precize me madhësi të madhe dhe të lehtë për të lexuar ekran LCD,

Funksionion për matje të saktë edhe kur fëmija është i shqetësuar. Matjet e peshes maksimale: 20 kg; saktësi+ – 5 gram.

Per me shume produkte te cilat nuk jane ne magazine por qe mund te porositen, kliko ketu
SKU: 0026 Kategoria:

Shqyrtime


Nuk ka akoma shqyrtime per kete produkt

Ji i pari per ta shqyrtuar “Peshore digjitale e Fëmijëve”