Paisje SMART ne sherbim te shendetit te familjeve tuaja

Peshore digjitale për matjen e mases dhe përbërjes trupore me ane te elektrodave

€59.95

Peshore Digjitale e per matjen e indeksit te mases trupore, cila mat peshën deri në 180 kg. Precision +-0.1 kg. Matja behet duke shkel ne elektrodat e çelikta inoxi, kjo mundeson matjen e indit yndyrorë dhe përmbajtjes së ujit në trup.. Aktivizimi I peshores në një prekje dhe me auto-mbyllje

E përshtatshme për individe qe duan te bejne kujdes me treguesit e tyre te mases trupore e sidomos ata qe planifikojne te fillojne ndonje aktivitet Fitnesi apo diete.

Per me shume produkte te cilat nuk jane ne magazine por qe mund te porositen, kliko ketu
SKU: 0058 Kategoria:

Shqyrtime


Nuk ka akoma shqyrtime per kete produkt

Ji i pari per ta shqyrtuar “Peshore digjitale për matjen e mases dhe përbërjes trupore me ane te elektrodave”