Paisje SMART ne sherbim te shendetit te familjeve tuaja

Peshore Digjitale SMART- LAICA

€59.95

Peshore Digjitale SMART- LAICA

Peshorja me e sakt dhe me SMART ne Treg e paisur edhe me teknologjin blutooth per mes se ciles i bartni te dhenat tuaja ne telefoni tuaj te menqur per mes aplikacionit te zhvilluar nga LAICA dhe qe munde te shkarkohet fala nga interneti.
Kontrolloni peshen tuaj dhe masen tuaj trupore me kete super produkt!

Per me shume produkte te cilat nuk jane ne magazine por qe mund te porositen, kliko ketu

Peshore Digjitale SMART- LAICA

Peshorja me e sakt dhe me SMART ne Treg e paisur edhe me teknologjin blutooth per mes se ciles i bartni te dhenat tuaja ne telefoni tuaj te menqur per mes aplikacionit te zhvilluar nga LAICA dhe qe munde te shkarkohet fala nga interneti.
Kontrolloni peshen tuaj dhe masen tuaj trupore me kete super produkt!

Shqyrtime


Nuk ka akoma shqyrtime per kete produkt

Ji i pari per ta shqyrtuar “Peshore Digjitale SMART- LAICA”