Paisje SMART ne sherbim te shendetit te familjeve tuaja

Termometer Distance me i persosuri ne industri

€69.95

Termometer Distance me i persosuri ne industri nga brendi Zvicerran ROSSMAX.
Jashte zakonisht i pershtatshem per Profesionist Mjeksore ngase mundeson matjen e temperatures te shume pacient ne nje kohe rekorde prej vetem 1 sekond dhe nga nje distance deri 10cm.

 • Telephoto matje e temperatures nga 10cm (3.94 inch)
 • matje per vetem 1 sekond
 • Matje e temperatures se Ambijentit dhe gjesendeve (ushqimit te pacientve, ujit,, etj)
 • Alarm zanor per temperatura te larta
 • Memorizon 9 matjet e fundit
 • Funksional ne dy njesi °C / °F
 • Backlight
 • Fikje automatike per te ruajtur konsumin e bateris
 • Tregues i konsumit te bateris
 • Vetediagnostifikues i ndonje problemi apo mos gjetje te objektit

Per te pare VIDEO te funksionimit te keti super produkti klikoni ne linkun ne vazhdim: http://www.rossmax.com/images/videos/HC700_howto.mp4

Per me shume produkte te cilat nuk jane ne magazine por qe mund te porositen, kliko ketu

Termometer Distance me i persosuri ne industri nga brendi Zvicerran ROSSMAX.
Jashte zakonisht i pershtatshem per Profesionist Mjeksore ngase mundeson matjen e temperatures te shume pacient ne nje kohe rekorde prej vetem 1 sekond dhe nga nje distance deri 10cm.

 • Telephoto matje e temperatures nga 10cm (3.94 inch)
 • matje per vetem 1 sekond
 • Matje e temperatures se Ambijentit dhe gjesendeve (ushqimit te pacientve, ujit,, etj)
 • Alarm zanor per temperatura te larta
 • Memorizon 9 matjet e fundit
 • Funksional ne dy njesi °C / °F
 • Backlight
 • Fikje automatike per te ruajtur konsumin e bateris
 • Tregues i konsumit te bateris
 • Vetediagnostifikues i ndonje problemi apo mos gjetje te objektit

Per te pare VIDEO te funksionimit te keti super produkti klikoni ne linkun ne vazhdim: http://www.rossmax.com/images/videos/HC700_howto.mp4

Shqyrtime


Nuk ka akoma shqyrtime per kete produkt

Ji i pari per ta shqyrtuar “Termometer Distance me i persosuri ne industri”