Paisje SMART ne sherbim te shendetit te familjeve tuaja

Inhalator Profesional NB 500

€59.95

Inhalator Profesional NB 500 nga brendi i njohur Zvicerran Rossmax.

Ne nje madhesi praktike dhe me nje super performance.
 • MMAD ≤ 2.2 μm; Fine Particle Dose (FPD): 80-85%
 • Tretman Raspirator shume efficient
 • I patentuar- Valve Adjustable nebulizer bottle (VAT)
 • me zhurme te ulet dhe me nje dizajne qe absorbon vibrimin
 • Nje dizajn te pershtatshem per ventilim
 • Nje kompresor me piston shume te fuqishem
 • Maska dhe pjesa per goje e perfshire si per femi dhe per te rritur

Per te pare menyren e perdorimit dhe performancen e tije klinkoni ne linkun e viedos nga prodhuesi- Rossmax http://www.rossmax.com/images/videos/NB500_howto.mp4

Per me shume produkte te cilat nuk jane ne magazine por qe mund te porositen, kliko ketu
Kategoria:

Inhalator Profesional NB 500 nga brendi i njohur Zvicerran Rossmax.

Ne nje madhesi praktike dhe me nje super performance.
 • MMAD ≤ 2.2 μm; Fine Particle Dose (FPD): 80-85%
 • Tretman Raspirator shume efficient
 • I patentuar- Valve Adjustable nebulizer bottle (VAT)
 • me zhurme te ulet dhe me nje dizajne qe absorbon vibrimin
 • Nje dizajn te pershtatshem per ventilim
 • Nje kompresor me piston shume te fuqishem
 • Maska dhe pjesa per goje e perfshire si per femi dhe per te rritur

Per te pare menyren e perdorimit dhe performancen e tije klinkoni ne linkun e viedos nga prodhuesi- Rossmax http://www.rossmax.com/images/videos/NB500_howto.mp4

Shqyrtime


Nuk ka akoma shqyrtime per kete produkt

Ji i pari per ta shqyrtuar “Inhalator Profesional NB 500”